stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Korta svarta baskjolen

Kategori: Plagg

Idag är det klädplaggs-dag och det är dags för kjolen att ha huvudrollen. Jag ska på fint kundbesök och måste vara propert klädd. Jag tänker mig en exklusiv, elegant lite tuff kontorsstil. Jag har plockat fram min korta svarta kjol från Gant. Den är i ett stretchigt stickat material och helfodrad. Den är så klassiskt snygg med lagom längd och konstigt nog blir den nästan inte alls skrynklig. Till den blir det en benvit blus från Zara med vackra spetsdetaljer.
 
 
På personal shopper-dagen lärde jag mig knepet att göra ett litet veck längst ned i framkanten på blusen, och sno runt ett halvt varv, och sedan försiktigt sticka ner vecket i kjol-, eller byxlinningen. 
 
 
 För att tuffa till outfiten så bär jag min snygga svarta skinnjacka från Gerry Weber, svarta strumpor och skinnstövletter.
 
 
Matchande accessoarer i guld, vitt och svart. Armbandet är arvegods, klockan är köpt på ett kryssningsfartyg och märket är Anne Klein New York. Örhängena som är riktiga favoriter kommer från Glitter. Jag tycker de är så fina till den här blusen.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: