stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Hipp hurra, det blir klänning i dag!

Kategori: Plagg

Klänning är nog det skönaste plagget att ha på sig, Ja det beror lite på modell och material så klart. Jag använder klänning relativt ofta, och de flesta klänningarna jag använder till vardags är i mjukt stretchigt tyg, gärna med lite rynk kring magen.
Min mörkblåa klänning från Mikael Kors köpte jag till 70% rabatt i januari, när vi var i Miami. Den är sydd i en enkel men smickrande långärmad och figurnära modell, med enkla men fina detaljer som gör "det". Det som är trist är, att förra gången jag använde klänningen använde jag ett långt halsband till, som har noppat klänningens framsida. Väldigt känsligt material således! Jag är glad att jag inte gav så mycket för den. Hade jag betalat fullt pris,hade jag blivit riktigt sur på den dåliga kvaliteten. Här kommer bilder!
 
 
Jag har plockat fram min röda kavaj från Zara, röda accessoarer samt ett par täta marinblå strumpbyxor
 
 
Jag tycker klänningen sitter riktigt fint!
 
 
Röda accessoarer, närmare bestämt ett fint hjärta i silver och korall inköpt i Visby på Gotland, samt korallörhängen inköpta i Dubrovnik. Därtill ett blankt armband från Snö of Sweden.
 
 
Grovt blixtlås som fin detalj i sidan!
 
 
Fin rynkdetalj vid ärmen/axeln

Kommentarer


Kommentera inlägget här: