stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Ett gyllene band runt min hand

Kategori: Accessoarer

Jag tror att det är fjärde gången som ett av mina armband blir utgångspunkten för dagens klädval. Jag har två lådor med diverse armband i alla de färger och former. Det senaste året, faktiskt sedan jag var på min personal shopping-dag, har jag i stort sett endast använt "äkta" smycken, mestadels mitt älskade tjocka silverarmband. Cecilia, som var min personal shopper, plockade fram några smycken som exempel, och de var alla ganska sparsmakade och färglösa. Jag blev inspirerad av enkelheten, då det såg så elegant ut till den garderob Cecilia plockade ihop i färgerna grått, marin, vinrött och kallt rosa.
Men jag är egentligen ett färgfreak och idag får de bli lite mer av min "gamla" stil. I armbandslådan föll jag idag för ett gyllene armband som jag köpte på St Kitts i Karibien förrförra vintern. Jag köpte både ett gult och ett orange och ångrar att jag inte slog till på ett grönt också, eftersom de endast kostade 5 dollar styck. Ibland är man fånigt snål. 
 
Nå, vad ska jag nu matcha till detta? Bläddrade i garderoben och fastnade för min harleqin-rutiga topp med draperad krage som jag köpte i USA. 
 
 
 Rutorna är i gult, grått, svart och lila, så det blir svart kjol, kofta och skärp samt lila strumpor. 
 
 
 Murano-hjärtat är köpt på Capri
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: