stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Dagens plagg är jacka, jo jag tackar!

Kategori: Plagg

Idag är det klädplaggsdag och dags för jacka/kavaj. Denna gamla goding från Turnover har hängt i garderoben hela vintern. Bäst att den får komma ut och lufta på sig innan sommarsäsongen är här. Det var ruggigt kallt idag så jackan värmde gott.
 
 
Hittade ett par svarta mönstade strumpbyxor som jag tycker piggar upp det grå-svarta
 
 
 Matchas med fina spetsprydda blusen från Zara och svart kjol från Gant. Vita enkla pärlörhängen blev dagens accessoar. Här har jag klivit ur mockapumpsen och klivit i ett par sköna svarta skinn-sneakers.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: