stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Brunt som konjak

Kategori: Färg

 
Åter dags för en färg-dag, och idag är det brunt som gäller. Brunt är en stor utmaning för mig, eftersom jag knappt äger något i brunt. I garderoben finns en baskofta i potatisbrunt, ett par scarfs, ett par jeans som är i tigthaste laget, men som tur är också en fin liten konjaksbrun skinnjacka inköpt ca 2005. Passar perfekt som innejacka på vintern och ytterplagg under varmare årstiden. Jag minns att jackan var rätt dyr i förhållande till den budget jag hade vid inköpstillfället. Jag slog till ändå, och det har jag inte ångrat. Den var så snygg där den satt på skyltdockan, stylad med klarblå jeans och jeansskjorta och en ledig scarf. Det får bli min inspiration idag. Jag har tyvärr inte några jeans i den härligt knalliga blå denimen, men mörkblått är också fint. Det blir jeans från Lindex och blus från Filippa K.
 
 
Blåa accessoarer. Riktigt bra match på glashjärtat från Murano (köpt på kryssningsfartyg) och scarfen från Galleri Lafayette i Nice. Båda har ett antal år på nacken precis som pärlarmbanden.
 
 
Snyggt med blått till konjaksbrunt skinn
 
 
Lite fredags-leisure på jobbet
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: