stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Bortbjuden eller hembjuden

Kategori: Fest

Bortbjuden eller hembjuden...ja hur säger man egentligen. Vi var i alla fall på middag hos goda vännerna Lena och Björn och bjöds på enastående god mat och dryck. Avokado med räkor och rom till förrätt, ugnsbakad lax med rotsaker och sallad samt avokadokräm till huvudrätt, och chokladmousse med hallon till efterrätt. Efter det blev det lite kaffe med jamaikarom och mörk  choklad. Laxen var kryddad med senap, honung, salt och peppar vilket var oerhört gott!
 
Plockade fram min klänning från Ralph Loren som jag köpte till 70% rabatt i Miami när vi var där på semester i vintras. Klänningen i marinblått och creme är lite kul då den förvillar proportionerna lite. Jag tycker den är smickrande för en mullig figur. Jag har haft den några gånger och alltid fått komplimanger, så och idag. Det blev mörkblå strumpor till. Accessoarer i stål och silver.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: