stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Blåjeans och stjärnljus

Kategori: Naturlig stil

Idag är det nordisk naturlig stil som gäller. Öppnar garderoben och hugger tag i nyaste tillskottet. Ett par marinblå härligt "töjiga" blåjeans från Levis. Heeelt underbara. Hög midja och tighta ben. Hela dagens outfit har min "personal shopper" Cecilia plockat fram till min moodboard. Det är faktiskt mina allra bästa favoriter just nu. En marinblå blus från Filippa K, dessa Levisjeans samt en Chanelinspirerad liten jacka från Gerry Weber. Jackan passar till det mesta, marin, svart, grått, lila, rosa m m. Den är väldigt enkel, mjuk och ledig ...och väldigt fin.
 
 
 
 Rosa smycken från "Snö of Sweden"
 
 
Chanel-inspirerad jacka från Gerry Weber. Sååå himla mjuk, skön och följsam. Känner mig alltid fin i denna och jag får ofta komplimanger när jag bär den. Lika snygg till jeans, som finbyxor, kjol eller klänning.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: