stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Black is black

Kategori: Färg

Idag är det svart som gäller. Det är ingen större utmaning då halva "arbetsgarderoben" är svart. Där finns ett flertal byxor, kjolar, koftor och kavajer i svart. Dock för tillfället bara en svart "jobbklänning!". Ja den används för alldel även i festligare sammanhang.
Klänningen inköptes 2009 på en kundträff vi hade tillsammans med klädföretaget Lingon & Blåbär. Jag vet inte om det företaget finns kvar. De sålde mest barnkläder, men hade precis börjat med lite vuxenkläder. Klänningen, som är i trikå av god kvalitet, är djupt urringad,med en rynkdetalj vid bysten där modellen också är lite tightare för att sedan falla ut i en svepande klockad vidd. Ärmarna är långa och blusar sig mot en manchett med små glittriga dekorationsknappar. Väldigt smickrande kvinnlig modell. Passar bra till jobbet med ett linne under och en kofta eller liten jacka buren över klänningen. Till fest bärs den med festliga smycken och glittriga festskor. Idag piffades den upp med en ny korallfärgad kofta med matchande örhängen.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: