stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Bästa scarfen

Kategori: Accessoarer

Dags för accessoar-dag igen, och idag är det bästa scarfen som får hamna i fokus. Jag älskar min mjuka varma goa ull-scarf. Den hängde också på mood-boarden som min "personal shopper" hade planerat för mig! Jag får nog skriva ett särskilt blogginlägg om den roliga dagen!! Scarfen ihop-matchades med en beige ledig ofodrad ullkappa med skärp från Filippa K. Jättefin, men dyr. Jag har sett den på många unga tjejer denna milda vinter. Kappan är verkligen fin på de flesta, men på mig blev det fel proportioner. Jag köpte varken kappan eller scarfen. En morgon när jag slängde på mig min fina klassiska trenchcoat från Burberry, kom jag på att den aktuella scarfen skulle vara perfekt till kappan. Det blev ett besök på Åhlens efter jobbet. Oj vad jag letade runt i varuhuset, innan jag äntligen hittade den. Plötsligt låg den där, tillsammans med sina "syskon" i en stor glasskål på ett skyltbord. Den kommer från Syster P. Jag hissnade lite när jag kollade prislappen som visade nästan 1000 kronor. Men jag var kär, och oj så flitigt jag använt den i vinter. Love it! Oftast har jag använt den till min svarta kavajkappa och matchad med vinröd väska och vinröda handskar. Kalla dagar även med en dito mössa.
Idag ska scarfen dock få bli huvudnumret i dagens outfit. Jag inspirerades av en bild på Pippa Middleton där hon bär en svart klänning, svarta strumpor, svarta stövletter, en brunbeige kavaj och en stor "animal print-scarf" i svart/grått. Till det en svart läderväska. Så snyggt, elegant och tidlöst. Jag valde en svart långärmad topp (säkert 8-9 år gammal), med ett svart blommönster på framsidan gjort av glittertråd, samt en svart trikåkjol köpt på modevillan. Båda plaggen köptes för ca 8-9 år sedan. I stället för kavaj blev det min beige mockajacka från Gerry Weber (också från moodboarden). Svarta stövletter och svart väska såklart. Känner mig nöjd!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: