stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

DV-inspiration

Kategori: Modebildsinspiration

 
Jag har startat en prenumeration på DV och nu i fredags när jag kom hem från en semestertripp, låg en fin frestande blank tidning där och väntade på mig. Jag blev genast inspirerad av omslagsfotot. Efter lite funderande vad som finns i min garderob, plockade jag fram en långärmad klarblå tröja, mörkblå jeans och dito jeansjacka samt min fina fransväska. Accessoarer blev en scarf med marina motiv, inköpt på 90-talet samt röda örhängen och ett samiskt armband som min dotter sytt. Älskar det!
 
Ser att jag behöver fixa till jeansen. De behöver läggas upp en aning samt nypas till vid knäet. Det hade förstås varit snyggt med ett par snyggare dojor. på bilden verkar modellen har ett par coola skinn.slip-in. Själv bär jag svarta mockaboots av modellen curlingstövel. Svinkallt ute idag!