stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Glöm inte väskan..

Kategori: Accessoarer

Hela den här väskhysterin har gått mig förbi.Jag har sällan sug efter att köpa väskor...särskilt inte för typ 30 tusen kronor. Jag vill bara ha en sjyst och praktisk  väska med många fack och plats för en extra tröja, paraply och en bok.  Skulle dock faktiskt kunna tänka mig en Mulberry i brunt skinn...vi får se!
 
Med väskan från Desigual kände jag för första gången ett "sug". Jag tycker att deras väskor piggar upp de flesta klädval. Den här väskan köpte jag dessutom på super-rea. Den är lätt, tålig och har perfekt många smarta fack. love it! Eftersom det verkar vara lite "sailor-tänk" i designen "förstärker" jag det till väskans ära. :-).
Ljusblå jeans, röd kofta och en scarf med klassiskt marint mönster i rött, blått, grön och gult.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: