stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Vinterns riddare

Kategori: Plagg

I höstas köpte jag en ny "täckkappa"....tack och lov för det...den har verkligen varit räddaren in nöden..eller riddaren i kylan. Vilken ruskigt kall vinter vi haft. Kappan är både lätt och varm och rätt snygg!! Märket är Mexx.
Den är lite sportig i stilen, så då får sportiga tänket hänga med i dagens klädval. Det blir en svart kjol och en grå omlottröja i ull, gråa grova strumpor och svarta kängor. För att pigga upp allt det gråa blev det en orange "Hermes-scarf" runt halsen och orange örhängen.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: