stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Långstrumpa

Kategori: Plagg

Idag är det långstrumpsdagen! Jag kollar i min strumphög i byrålådan efter något bortglömt, och hittar ett par svart/vita pepitarutiga saker. Till det skulle jag också vilja välja någon av mina svart/vit-rutiga scarfs. Jag är lite osäker om jag ska gå "all-in" med svart och vitt eller föra in någon färg. Jag testar med korall kofta, min nya kittfärgade jeansjacka eller skinnjackan..???
 
Guess-toppen köpte jag på rea härom månaden. Ett toppenköp!
 
...och så jeansjackan...
 
 
...eller kanke skinnjackan med en lite scarf i halsen?
 
Det blev jeansjackan och långa scarfen som vann!
 
Svart/vitt armband (också en gåva från min sambo) och glittriga örhängen från Snö of Sweden samt en stel halsring med små pärlor av olika slag, inköpt på indiska för ett tio-tal år sedan, kompletterar dagens klädval.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: