stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Knytblusen

Kategori: Kläd-klassiker

Knytblusen är en damig klassiker. Den är alltid rätt när man vill känna sig välklädd och proper. Den var otroligt inne i början på 90-talet únder yuppie-eran. Tillsammans med en bredaxlad kavaj och pennkjol, signalerade knytblusen att du var en "power- och businesswoman".
Så idag vill jag vara en business-woman och väljer därför en äkta 90-talsblus i siden, ur min mammas garderob. Titta så fina detaljer, klädda knappar och puffärm!
Till den blir det en svart kjol och guldiga detaljer. I stället för den ordinarie kavajen väljer jag en "Chanel"-jacka i lila och svart samt svarta pumps. För att modernisera det hela får de bli ett par lilafärgade strumpbyxor.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: