stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Kasta in handsken

Kategori: Accessoarer

 
Dagens accessoar är handsken. Oojoj...jag har köpt många snygga handskar i min dag, men jag är proffs på att tappa bort dem. Jag såg dessa maskinstickade vantar i olika färger för 15 kr styck på min mataffär, så dessa inhandlades och har använts flitigt i vinter. Konstigt nog har jag inte tappat bort en enda av dem, men det har varit nära många gånger. 
 
Idag väljer jag de lila vantarna, och därmed har jag satt färgtonen för dagens klädval.
Jag plockar fram en lila spetskofta från ca 2005, och till den har jag ett linne som går ton-i-ton. Jag älskar denna kjol. Tyget är så läckert. Den är nog också ca från 2005. Brett brunt resårskärp från Flash och stensmycken från Snö of Sweden. De små söta örhängena köptes på en semesterresa till Visby.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: