stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Guldarmbandet

Kategori: Accessoarer

Idag är det accessoardag igen. Jag har spanat in denna tidning och där hittat dagens inspirationsbild
 
Såå snyggt att mixa olika nyanser av denim, och såå snyggt tillsammans med guld och grönt, och sååå snyggt med smala enkla guldringar och smalt enkelt guldarmband.
För min del blev det mörk jeanskjol och en lite mer sliten jeansjacka Den här blågröna sidentoppen sydde jag till mamma i början på 90-talet!! Mitt fina enkla guldarmband, en söt enkel guldring, små guldringar i öronen, mitt glashjärta från Capri samt mitt konfirmationshjärta på en lång guldkedja samt ett flätat smalt guldskärp sätter stilen. Fiiint tycker jag.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: