stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Ett av mina hjärtan...

Kategori: Accessoarer

I dag är det accessoardag, närmare bestämt halsbandsdag! Jag tänker välja ett av mina många hjärtan. Jag har ett litet guldhjärta från min konfirmationsdag. Det har varit med på bloggen ett par gånger. Sedan har jag fått en massa fina kristall- och glashjärtan av min sambo. De är förstås extra mycket symbolik att bära dem. ...men just idag blir det ett hjärta som jag faktiskt köpt själv innan vi ens hade träffats. Jag tycker mycket om det och använder det ofta.
Skärpet är gammalt och har verkligen sett bättre dagar, men döljt under jacka eller kofta funkar det. Armbandet fick jag av min sambo på en semesterresa. Klockan är en Lambretta köpt i Italien i höstas.
 
Till det röda blir det svart och vitt (igen!!!) En svart/vit Chanel-inspirerad jacka av en svensk designer samt finlångbyxor och en svart polo (igen!!!!).
 
Kanske en svart scarf med röda rosor???...Jag får fundera lite om den får följa med eller ej.:-)
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: