stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Fint broderi

Kategori: Boho-chik stil

Etno-stilen är alltid modern. Stilen bygger på inspiration från olika länders lokala traditionella klädedräkt.
Den broderade blusen finns i många kulturers nationaldräkter/traditionella klädsel. Inte så konstigt med tanke på att det var ett av de få sätt man kunde skaffa sig en festklädsel, dvs att själv brodera. Dagens klädval är etnoinspirerad. Blusen är köpt på en av kedjorna så broderiet är maskinsytt. Blusen är söt i alla fall, med fina detaljer och mjukt skönt tyg. Ett par smala jeans i samma färg som broderiet blir perfekt.Till etno-inspirerad stil passar smycken inspirerade av naturen,  i detta fall stenar och kåda ( bärnsten).
 
 
Min fina skinnjacka och Desigual-väska blir bra komplement.
 
 
Armbandet och halsbandet är från SNÖ of Sweden. Bärnstensringen fick jag i present av min mamma i tonåren, när mina föräldrar kom hem från en semesterresa. Örhängen med bärnsten är ett semesterminne från Visby.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: