stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Vid stranden och en tur till Hagaparken

Kategori: Modebildsinspiration

Fångades av denna färgglada moodboard ur Elle, närmare bestämt den orange baddräkten,den svarta kjolen och det vita skärpet längst ner i bilden.
 
 
I stället för baddräkt, plockade jag fram mitt orange linne som kombinerades med en svart"finkjol", vit jeansjacka och mitt vita skärp.
 
 
Piffade lite med blommiga solisar och ett orange armband
 
 
Det blev lunch nere vid stranden
 
 
På eftermiddagen begav jag mig iväg på en 1,2  mil lång cykeltur till Hagaparken
 
 
Ekotemplet
 
 
Vitsippsbacke
 
Kvällen ägnades åt TV-tittande, närmare bestämt två förberedande program inför Eurovision song contest. Rätt trevliga faktiskt. Så kul att få se lite bilder från Lissabon där vi var på förra årets tjejresa. Däremot såg jag inte delfinal 1 som gick ikväll. Jag ska kolla lite på svt play, så att jag kan snabbspola fram vid behov. Hahaha!
 
 
Linne: Lindex, Kjol: Joseph Ribkoff, Jacka: KappAhl, Skor: Rieker, Örhängen: Åhlens, Armband, Köpt på semesterresa i Karibien 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: