stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Starten på våren/sommaren

Kategori: Fest

Det blev en väldans trevlig födelsedagsfest igår eftermiddag hos äldsta dottern. Trevligt folk i alla åldrar. Det är allid så kul att att träffas över generationerna. Det var vårens första fina kväll. Man kunde sitta barbent och barärmad ända fram mot halv-åtta-tiden på kvällen. Sååå underbaaart! Det blev också premiär för första glaset rosé för säsongen. ;-D
 
Födelsedagsbarnet blev väldigt glad för min present, ett stort grönt fat från Matteus, att använda till fina matuppläggningar, som tårtfat eller bara som en vacker prydnad på bordet. Kul! Jag skulle själv gärna vilja ha ett sådant. Hahaha!
 
För övrigt bjöds det på sallad, pommes frites, rissallad, grillade hamburgare och olika goda korvar samt en massa tillbehör. Efterrättsbordet gick inte av för hackor. Det fanns typ...allt! 
 
Sedan kom godisskålarna och snacksskålarna fram. öhö!
 
Jag vågade mig på att välja barärmat och barbent, vilket visade sig vara helt rätt val, eftersom solen fullkomligt stekte oss där på altanen. Jag hade förstås med mig lite varmare kläder och de åkte på när solen gick ner. Ja en riktigt mysig start på våren/sommaren.
 
 
 
Jag valde min tvådelade stass i svart och vitt,...jag kallar den för "krumeluren". Hahaha. Det fiffiga är att jag har en varm tröja i samma mönster.
 
 
Det blev också svart resårskärp, svarta örhängen och svart skinnjacka.
 
 
Här försvinner snart solen...men då var klockan nästan 20:30
 
 
Här sitter en del av gänget. Vi var nog totalt ca 20 personer.
 
Nu ska vi göra oss i ordning, ta med fika/lunch och dra till stranden för en mysstund i solen. Det var ju lovat helsol idag, men det finns lite trista disiga moln på himlen just nu, och jag ser att det blåser friskt i trädgrenarna. Det blir till att försöka hitta lä.
 
 
Kjol, top och skärp: Lindex, Örhängen: Glitter, Armband: Åhlens, Skor: Ecco, Skinnjacka: Gerry Weber
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: