stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Sofistikerat

Kategori: Sofistikerad stil

 Dags för en sofistikerad stil, som inte är min bästa gren precis. Jag måste verkligen lägga pannan i djupa veck varje gång det är dags för denna stil. Här gäller en minimalistisk men lyxig look, med rena snitt och sparsmakad elegans. Det ska vara lyxiga material så som ull och siden, mönsterfattigt,  neutrala basfärger- gärna ton i ton, - men svart går bort. Iögonfallande accessoarer som gärna får avvika färgmässigt. Snygga snitt och eleganta detaljer på kläderna utan prål. Matcha med en kortklippt blank frisyr eller stram håruppsättning. Puh! Jag är nog lite mer för "extra allt". Hahaha!
 
Jag plockade fram en marinblå blus med vacker krage och snyggt veck bak, samt mina marinblå byxor från Tiger.
 
 
 
Accessoarerna (som inte syns på de dåliga bilderna ...förlåt!!) blev mina snygga örhängen i vitt guld och mitt älskade breda stilrena silverarmband. Håret sattes upp i en stram knut.
 
 
Ovanpå blev det en ljusare blå kavaj i rent snitt
 
Jaha...då var man tjusig nog att ge sig iväg mot Dramaten för att se "Peer Gynt" av Henrik Ibsen!
 
Foto från programmet som jag köpte
 
Oj...den var helt otrolig. Jag blev helt tagen över skådespelarprestationerna. Själva pjäsen är ...kufisk!, rolig, läskig, underlig...ja helt galen.
 
När ridån gick ner ville jag bara ställa mig upp och hylla skådespelarna (och förstås regissören). I samma sekund reste sig två personer i raden framför mig, och då var jag också snabbt uppe på benen. Till slut stod större delen av salongen upp och applåderade hejvilt. Skådespelarna fick komma in massvis med gånger och på slutet log de stort. Härlig kväll.
 
Blus: H&M, Byxor: Tiger, Kavaj: Esprit, Skor: Gabor, Örhängen och armband: gåvor från mamma
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: