stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Mina färger var blå

Kategori: Plagg

Det varma vackra vädret fortsätter. I dag tog vi med oss lunch till Hagaparken. Vi njöt av våra goda hemgjorda sallader och också av den här fina utsikten!. Grön natur, blå himmel och vackra klippor.
 
 
I dag blev det en blåmönstrad klänning
 
 
På fötterna blev det vita sneakers, men här har än så länge bara strumporna kommit på. Hahaha.
 
 
På eftermiddagen tog jag mig en cykeltur igen. Det blir lite cyklat nästan varje dag. Idag blev det ett besök på Bergianska, vilket blev en tur på ca 2 mil.
 
 
Vårsådden börjar ta sig
 
Tulpanerna glödde i solen
 
 
 
Azaleorna och rhododenron börjar komma igång så smått
 
 
Väl hemma igen gjorde jag varma mackor i våffeljärnet. Himmel så gott! Jag hann också med att tvätta ytterligare ett fönster. Varje fönster tar verkligen tid. Sååå många rutor och lister att putsa. Jobbigt, men det blir ju så fint.
 
Kollade in första avsnittet av den nya serien "The state" som blivit så omtalad. Det är en brittisk serie som går på svt och handlar om några unga människor, två tjejer  och två killar, som ansluter sig till IS. En av kvinnorna har också tagit med sin 9-årige son. Obehaglig. Vi får se om jag pallar med att fortsätta följa de kommande 3 avsnitten.
 
 
Klänning: Phase eight, Örhängen och armband: Köpta på Malta
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: