stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Kjoltyg

Kategori: Plagg

I dag är det dags för kjol. Efter en titt i garderoben plockade jag fram min allra nyaste kjol, som ska fick komma ut och lufta på sig för första gången. Det är en marinblå kjol i kraftig trikå i en svagt klockad modell.
 
 
Till den blev det en söt vit blus med fjärilsärm.
 
 
 ...och så lite röda detaljer därtill.
 
Idag var det dags för det årliga besöket hos tandläkaren. Inga hål, inga tandfickor, inget blödande tandlkött. Tjohoo...man har skött sig bra!
 
Himlans trist väder idag med återkommande regnskurar. Men naturen behöver nog fukt. Det sägs att det är torrt i markerna här omkring.
 
Det blir lite pysslande här hemma i stället.
 
I går lyckades jag snubbla över diskmaskinsluckan som stod utfälld, och jag slog i vänster knä ordentligt. Ajajaj...därför blir det ingen gymträning på några dagar. Jag haltar fram för närvarande. :-(....så blir det när man klantar sig. Jag hade ändå tur som inte slog mig värre.
 
 
Top: MQ, Kjol: Lindex, Skärp: Zara, Skor: Gabor, Örhängen: Glitter, Armband: Åhlens
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Så snyggt

    2018-05-10 | 23:52:04

Kommentera inlägget här: