stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Första riktigt varma sommardagen

Kategori: Accessoarer

Fast det endast är i början på maj, så fick vi igår vår första riktigt varma sommardag. Tyvärr hade både maken och jag en del åtaganden, så dagen blev lite "hattig". Han jobbade ett antal timmar, och jag hade en del ärende att fixa. Dessutom var det dags för mitt fjärde PT-pass idag på gymet. Nu börjar det hända något!! Jag har blivit lite starkare och fått betydligt bättre självförtroende vad gäller att jobba med styrka. På kvällen var det sångkör, och vi fick gripa oss an en ny åt, nämligen "Treasure" (Bruno Mars)
 
I dag blev det barbent i sommarkjol och en barärmad top därtill. Det var dags att utgå från ett skärp, och jag valde mitt fina turkosa som jag köpte på en semester i spanien för 5 euro för någon sommar sedan.
 
 
Jag valde en lite annorlunda mönstrad kjol med en massa turkos i. Den matchades med en vit volangtop och vita sneakers.
 
 
Det blev en jeansjacka också, som egentligen var lite onödig i värmen. Solbrillorna var i alla fall väldigt nödvändiga. :-D
 
Efter kören var jag så galet sömnig. Jag hamnade i soffan där jag försökte hålla mig vaken frmför ett gulligt naturprogram, men till slut fick jag ge upp och krypa till kojs betydligt tidigare än vanligt.
 
 
Top: Flash, Kjol: Desigual, Skor: Ecco, Skärp: Köpt på semesterresa i Spanien, Jeansjacka: KappAhl, Örhängen: Åhlens
 
 
 
 
 

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Jätte söt

    Svar: Meeen...tack :-D
    Nizzan

    2018-05-10 | 23:53:34

Kommentera inlägget här: