stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Ett hjärta i handen

Kategori: Modebildsinspiration

I dag fick jag lite inspiration från Elle´s marsnummer.
Nu får starka färger som kornblått och cerice stå tillbaka för mjuka och behagliga toner av lavendel, ljusrosa och babyblått.
 
 
Den snygga rosa skinnkavajen kommer från Ganni, men den kostar skjortan! 5649 kr. Jag kör som vanligt med att försöka hitta något ur min garderob, som kan minna om bildens plagg. Varför inte en rosa skjorta som inte kostade skjortan? (haha)!
 
Det blev den här ljusrosa skjortan som fick sätta basen för "dagens". Efersom den är lite för liten, så fick jag lämna den oknäppt, men med en matchande blommig paljettop under så funkade det bra ändå. 
 
 
Nedtill blev det ett par lite kortare vida byxor i offwhite...
 
 
...och så ett resårskärp
 
 
Matchande ljusrosa örhängen och snygga svarta stövlar med hög klack.
 
 
Hjärtat som jag håller i handen, har vi fått från riktigt goda vänner i USA. Love them!
 
...och så kan jag meddela att jag grejat "Vasaloppet" i ICA-klassikern. :-D
 
 
...om ca tre veckor startar "Vätterrundan".
 
I kväll har döttrarna varit här på middag, och jag hade därför dukat lite vårligt fint med tulpaner både i vas och på servetter. Det vankades lax, kyckling och fruktsallad.
 
 
Det var fortfarande så ljust när vi skulle börja äta, att det kändes konstigt att tända ljusen! Det fick bli lite senare!
 
 
Skjorta och skärp: H&M, Top: Second Hand, Byxor:Tiger, Örhängen: Glitter, Stövlar: Geox
 
 
PS Den rosa skjortan är numera i yngsta dotterns ägo. Den passar bättre på henne. Hon fick också en marinbblå twillkjol, vilken hon blev så glad för.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: