stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Dags att mönstra

Kategori: Mönstrat

I dag är det mönsterdag, så jag ska leta upp något mönstrat i garderoben som inte fått vara ute och lufta sig på länge. Randigt, prickigt och rutigt går bort idag, eftersom de har "egna" dagar. I dag ska det vara mönstrat.
 
Tvättstugan kallar, så det får bli en enkel och praktisk klädsel!
 
 
Den här svart/vita topen med lite puffig axel och draperad ringning köpte jag för några år sedan i samband med en weekendresa till Dubrovnik.  En av dagarna begav jag och mina två väninnor oss ut på en långpromenad. Vi hamnade i ganska trista områden, och där fann vi också en trist galleria, med trista affärer. I en av dem hittade jag den här topen. Den kostade ca 80 kronor. Oj så jag har slitit på den, men den håller måttet efter otaliga tvättar. Mjuk, skön och snygg tycker jag.
 
 
Till den blir det ett par bootcut-brallor i stadig jersey och lite svarta accessoarer. Redo för tvättstugan!! (...kanske ska jag byta till lite mer praktiska dojor hehe)
 
 
Top: Dubrovnik, Byxa och skärp: Lindex: örhängen: Glitter, Armband: H&M, Skor: Gabor
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: