stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Bikini-time

Kategori: Nya inköp

Jag har kört med baddräkt ett par år, men fick för mig att jag kanske skulle ta och köpa en bikini i sommar. Sagt och gjort så gjorde jag en liten raid in till stan och gick på bikinijakt. Ajajaj, så svårt. För mig är det viktigast med en välsittande BH-del. Trosorna brukar oftast passa rätt okey. I min BH-storlek finns tyvärr inte så mycket att hitta. 
 
 
Efter en massa tittande och provande så fastnade jag för två bikinis, en korallröd från Chantell och en svart/vit mönstrad från Freja - ett okänt märke för mig. Båda BH-delarna sitter som en smäck. Det gör för all del trosorna också, men  hade jag fått välja så hade jag önskat att de varit liiiite högre i modellen. Känns lite mini, men funkar.
 
 
För några år sedan köpte jag på ön St Martin i Karibien, detta söta hängsmycke i form av en flipflop-sko. pefekt ton i tin till bikinin! :-D
 
 
Jag köpte mig även en ny solhatt. Mina gamla är gjorda av syntet och blir så himla varma att ha på sig. Nu hittade jag en luftigare hatt gjord i strå. Det blir nog bra. Jag har faktiskt monterat dit ett litet gummiband som man kan sätta under hakan blåsiga dagar. 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: