stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Jag har hittat ett mönster

Kategori: Mönstrat

I dag hade jag skrivit "svart-vitt mönstrat" i kalendern, så av den anledningen har jag plockat fram den här blusen, som kommer från min mammas garderob. Hon lät sy upp den i Thailand för många år sedan. Kvaliteten är enormt härlig och mönstret coolt. Det är egentligen en vanlig skjortblus, men jag har vikt in kragen och lagt framkanterna omlott, och fäst en gammal brosch som en "knapp" i sidan"
 
Broschen har också varit min mammas och jag minns den så väl från när jag var liten. Mamma bar den ofta! Känns kul att använda mammas fina gamla plagg och accessoarer! 
 
 
För att modernisera upp det hela, så har jag valt ett par strumpor i vinterns färg. Nougatbrunt har synts på det mesta i höst och vinter.
 
 
I scarflådan hittade jag en matchande brun sak. Sedan fick det bli en svart pennkjol och svarta stövletter
 
Obs att jag har det lite körigt under februari, så det blir lite glesare mellan inläggen. Försöker i alla fall publicera något varannan dag!
 
 
Blus och brosch: Från mammas garderob, Kjol: Modevillan, Strumpor: Lindex, örhängen: Glitter, Stövletter: Rieker, Scarf: designad av Jennifer Lopez och inköpt i Bologna
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: