stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Flower power

Kategori: Modebildsinspiration

i går på trettondagsafton hade vi delar av tjocka släkten på besök, och vi bjöd på god middag. Det blev först snittar med bubbel, sedan min paradrätt majskycklingfilé med goda tillbehör, och sist men inte minst en sagolik kladdkaka. Kolla in min matblogg matlagningscirkeln.blogg.se för recepten.
 
 
När det gällde att välja feststassen, så lät jag mig inspireras av den här bilden ur senaste Elle. När jag såg den gröna klänningen till vänster i bild, kom jag att tänka på den här 70-tals inspirerade tunikan, med speglar och allt, som jag köpte på Indiska för en del år sedan.
 
 
Passar bra tillsammans med mina sköna snygga leggings från Joseph Ribkoff och skorna från Gabor
 
 
 ...och så ett par matchande maffiga örhängen från Glitter
 
Riktigt god mat blev det...
 
 
...och vackert dukat, fortfarande i julrött. Trettondagsafton är ju den kväll som firas med anledning av att de tre vise männen anlände till stallet där Jesus föddes.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: