stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Trenchcoat-tider

Kategori: Skyltdocksinspiration

Visst är det skönt att få hänga undan ullkappa och täckjacka och i stället få plocka fram trenchcoaten. Det är samma känsla som när man som liten fick plocka fram cykeln på våren. Haha!
 
 
 Jag tycker att den här skyltningen är så klassiskt fin, med den fräscha blårandiga skjortan, de slitna jeansen och de vita dojorna.
 
 
 Det vill jag härma!
 
 
Trenchcoaten från Burberry var en stor investering som jag gjorde för 8 år sedan. Den var orimligt dyr, men jag vet att jag kommer att kunna ha den "forever". Det är alltid så kul att få plocka fram den. Funkar i både sol, blåst och regn, och man känner sig alltid snygg och cool i den.
 
 
Desto billigare var blusen från H&M och jeansen från KappAhl, men väl så snygga de också tycker jag.
 
 
 Dags för en promenad i solens sken. På med solbrillorna!
 
 
Trenchcoat: Burberry, Skjorta: H&M, Jeans: KappAhl, Örhängen: Köpta i Lissabon, Armband: Snö, Skor: Ecco, Solglasögon: Lindex
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: