stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Styrketår

Kategori: Plagg

Morgonen startade med en powerwalk i solens sken. Stavarna fick hänga med idag med. I hörlurarna rullade sista boken i Neapelserien av Elena Ferrante.
 
 
Dagens tema var kofta/tröja, och jag valde den här stormönstrade saken som jag köpte i somras. Den är cool!
 
 
Jag gillar de knasiga dekonstruerade ärmarna. 
 
 
Snyggt med röda accessoarer till det i övrigt svart/vita
 
 
I dag var jag på en PT-konsultation på mitt gym, och nu har jag bokat in en rad PT-pass. Det ska bli spännande. Första passet är i morgon. Jag gruvar mig redan för den träningsvärk jag kommer att få. Huvva!
 
 
Här har jag gjort mig en liten hälso-shot...men törs jag svepa den? Den består av pressad apelsin och citron, gurkmeja, svartpeppar, kanel, kryddnejlika, äppelcidervinäger och olivolja och ska gynna de goda bakterierna i tarmfloran. Vitsen med det är att försöka förhindra eller dämpa kroniska inflammationer i kroppen. Man ska ta sig en sådan här styrketår varje dag! 
 
Det är bara att blunda och svälja. Skåål!
 
 
....den var helt okey, men det bränner lite pepparstarkt i halsen nu efteråt!
 
 
Tröja: Lindex, byxor: Filippa K, Örhängen design Jennifer Lopez, Armband: Åhlens, Stövletter: Vagabond
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: