stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Stilkrock

Kategori: Skyltdocksinspiration

 Den här outfiten fick jag syn på i ett skyltfönster i Mall of scandinavia. Jag tror att det är MQ, men är dock inte helt säker. I vilket fall så gillar jag den här stilkrocken, med en elegant "Chaneljacka" till slina jeans.
(ja i det här fallet var det t o m trasiga jeans, vilket jag inte gillar. Jag tycker inte att nya jeans ska säljas trasiga :-()
 
 
Så fint också med den matchande mönstrade T-shirten 
 
 
Jag plockade fram min Chanelinspirerade jacka från Gare De Robe i glittergarn och med fina flätdetaljer. Jag sammanförde jackan med en enkel svart T-shirt och slitna jeans.
 
 
 
Lite guldigt blingbling i örsnibbar och runt handled
 
 
Rött på fötterna. Jag är så nöjd med mina röda stövletter. De sätter ofta "pricken över i" på mina outfits.
 
 
En liten svängom för att visa jackans baksida. Väldigt välsydd!
 
 
Jacka: Gare De Robe, T-shirt: Newbody, Jeans: KappAhl, Stövletter: Vagabond, örhängen: Köpta på Malta, Armband: Guldarmbandet är en gåva från mamma och de andra två från Rosebud är köpta på Åhlens
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: