stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Målarrock

Kategori: Modebildsinspiration

 
Galet snygg "målarrock" från Versace. Jag kallar den här typen av plagg för "målarrock" efter att ha sett filmen "The danish girl", där Alicia Vikander i rollen som konstnärinnan Gerda Wegener, bär snygga eleganta "rockar" när hon målar sina tavlor.
 
De här rockarna har ju varit populära i vinter, och kan bäras som klänning eller som utanpårock till klänning, kjol eller byxor.
 
 
Snyggt med jeans till!
 
Jag köpte min rock på Lindex i höstas, men den har inte riktigt känts rätt, och därför fått hänga allt för länge i garderoben. Jag har nog tyckt att den är lite för stormönstrad och lite för lång. När jag såg de här bilderna ovan blev jag dock sugen på att testa den. 
 
 
Här som klänning
 
 
...och här som rock/kappa
 
Jag kan också fladdra med håret som Claudia på bilden längst upp...mja ett gott försök i allafall! Hahaha!
 
 
 
Rock, top, kjol och strumpor: Lindex, Stövlar: Geox
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: