stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Lime och grått

Kategori: Modebildsinspiration

Modeoraklen spår en jeansvår (som alltid). I fjol var det assymetriska, fransiga och lite korta avslut på jeans-benen, och gärna i olika blå nyanser. I år ska det tydligen vara rå denim, batik och glitter. Jag tycker väl inte att kläderna på bilden nedan är så särskilt smickrande och coola, men de gav mig en idé. Jag gillar min lilla limegröna jeansjacka, och jag har matchat den med en massa olika färger....men jag tror inte att jag någonsin har matchat den med grått. Det ska provas idag!
 
 
Jag plockade fram en tunn, mörkgrå, lite vidare T-shirt med pärlbroderi runt V-ringningen. Den köpte jag i fjol på Second hand. Den matchades med ett par stora örhängen och armband i grått.
 
 
Synd att jag inte äger några mörkgråa jeans eller andra grå byxor. Det fick bli de grårutiga (igen!)
 
 
Passade på att fota i en provhytt på River Island. Jag provade en vit "Chanel-inspirerad" jacka, men den var alldeles för stor, så det blev inget köp.
 
 
I dag har jag varit in till Kungsan och beundrat de japanska körsbärsträdens enorma vårblomning.
 
 
 
Jag var inte ensam om man säger så!
 
 
Det var "Internationella dansens dag", så jag fick se danser förutom från Sverige, även från Grekland och Skottland. Kul för en dansälskare som jag!
 
 
 
Vårens första mjukglass, med saltlakrits-strössel, såklart!
 
 
Mums!
 
 På väg hem från stan gick jag en extra lov ner iskogen för at njuta lite av knoppande träd och blommande vitsippsmattor.
 
 
Syrener i startgroparna...
 
...och vitsipporna har sin storhetstid
 
 
Kanske är det dags för vårens första nässelsoppa i morgon när det är valborg?
 
 
 
 
Dagens outfit
Örhängen: Glitter, T-shirt: Second hand, Jacka och scarf: Flash, Kappa: Newhouse, Armband: Ellos, Byxor. H&M, Kängor: Rieker
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: