stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Fjäril vingad

Kategori: Accessoarer

 
Accessoardag och dags att rota runt i skrinet med broscher. Det blev en liten fjäril som fick spela huvudrollen idag. Den köpte jag på en marknad i min ungdom. Det var riktigt poppis med fjärilsbroscher då, och vi fäste dem på våra jeans nere vid knät. Helst skulle man ha ett par tre stycken olika fjärilar.
 
Men idag får broschen sitta på topen!
 
 
Jag plockade upp fjärilens färger när jag valde kläder. Det blev en klarblå top och ett par rosa byxor.
 
 
...och så ett vitt skärp!
 
 
 
 
 
I dag hade jag min första PT-träning. Jag kände mig lite nervös när jag gick dit, men det gick riktigt bra. Härligt att få bra instruktioner och pepp när det känns riktigt tungt. Jag skulle inte ha vågat ta ut mig så mycket som jag gjorde idag, om tränaren inte pushat på mig. Det var inte helt lätt att få till allting helt rätt, men jag fick beröm för att jag har bra kroppskontroll. Säkert dansens förtjänst!
 
 Jag har dock en lång väg att vandra, för jag behöver bygga upp min styrka, särskilt min core. Däremot var jag förvånansvärt stark i benen...alltid något. Gissar på att jag får en rejäl träningsvärk i morgon Hehe!
 
I dag lagade jag kokta rödbetor med färsk spenat och rucolasallad och en dressing gjord på färskpressad apelsinsaft, olivolja, vitvinsvinäger och aningens flytande honung.
 
 
 Ovanpå strödde jag pinjenötter som rostats i stekpannan (utan något fett) En riktigt smarrig rätt.
 
 
Jag lät rödbetorna kallna, dels för att rätten blir godare då, men också för att jag har hört att  GI-värde då blir lägre.
 
 
Top och brosch: Gamla, Byxa: H&M, Stövletter: Vagabond, Väska: Michael Kors, Örhängen: Glitter, Armband: Snö
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: