stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Dressed up in a dress

Kategori: Plagg

 Jahaja...klänningsdag, och då får det bli den här fina randiga saken som hängt ett bra tag i garderoben, sen den användes förra gången.
 
 
Den inköptes på butiken Kasper i Miami för ganska många år sedan nu. Jag tycker den är lite trevlig med draperingen i sidan, som gör att ränderna liksom förflyttar sig från att ligga på tvären till att hamna på tvärsen. Hahaha!
 
 
Den här klänningen fick bl a vara med och fira mig när jag fick ta emot en gåva efter 25 års tjänst i det företag jag arbetade på. En riktigt kul och högtidlig kväll, då jag fick min fina Longines-klocka.
 
 
 Då var det nylonstrumpor och high-heels. I dag matchar jag den färgstarka klänningen med lika färgstarka strumpor, stövletter och accessoarer.
 
Klänning, Kasper Miami, Strumpor: Indiska, Stövletter: Vagabond, Armband: diverse blandning från Åhlens och Lindex, Örhängen: Köpta på ön Bonnaire i Karibien
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: