stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Smaka på!

Kategori: Modebildsinspiration

I dag har jag inspirerats av den här bilden ur Feminas marsnummer 2016. Det är ett vårreportage med titeln "Smaka på våren", men jag får väl döpa om det till "Smaka på hösten" i stället. Stilen funkar såväl vår som höst tycker jag, särskilt en sån fin höstdag som vi har haft idag.
 
Anledningen till att jag fastnade för den här bilden var den randiga klänningen med ärm, eftersom jag har något liknande hängande i garderoben. 
 
 
Så här blev min version!
 
 
Jag har inte några så fina breda guldarmband som de på inspirationsbilden, men  mitt färgglada går inte heller av för hackor. Matchar klänningen väldigt bra! I öronen hänger ett par smala guldfärgade ringar...men de syns nog inte på bilden!
 
 
Matchar med vitt skärp och vita skor.
 
I dag har vi varit och kompletteringshandlat till morgondagens familjemiddag. Vi har också hämtat upp extraborden, så nu ska jag duka ikväll så allt sådant är klart. Dessutom ska jag baka en cheesecake och några chokladrutor. Skönt att göra så mycket som möjligt klart idag. Det räcker med själva matlagningen i morgon!
 
 
Klänning: Köpt på butiken Kasper i Miami, Hatt, armband och örhängen: H&M, Skärp: Flash, Skor: Rieker, 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: