stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Röda klor

Kategori: Fest

Idag var jag bjuden på kräftfest till mitt gamla jobb!. Det var väl verkligen gulligt att bjuda mig trots att jag slutade för nästan ett år sedan. Det gjorde mig riktigt glad.
 
 
"Gåbort-stassen" blev en färgglad top från Krizz, som jag köpte på Myrorna i vintras. Därtill ett par mörkblå jeans med utsvängda ben i 70-talsstil från Lindex och skor med bastant klack från Rieker. Örhängena i turkos kommer från Glitter
 
 
Så här fint hade festfixarna dukat! Under tallrikarna låg ett fullmatat sånghäfte och vi sjöng oss igenom i stort sett alla låtar. Puh!!...inte nog med det...vår unge student hade med sig små sångböcker ur vilka vi också tog oss an en och annan studentiok trudelutt. Haha!
 
 
 
Röda klor och glada miner
 
 
Vår lekledare E hade som vanligt förberett en "På spåret"-tävling.
 
 
Det var kluriga ledtrådar och svåra frågor. Vårt lag ledde stort länge, men blev upphunna i sista frågepasset, där vi fick lyssna på låtar och skulle namnge artisterna. Vi slutade  tvåa med ett poäng mindre än det vinnande gänget. Dock hade vi ett rejält försprång till treorna. Kul hade vi!!
 
 
Sedan bjöd jag på cheesecake till kaffet!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: