stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Purple Haze

Kategori: Färg

Lila, gredelin, syrenfärgad och purple. Kär färg har många namn. Tydligen är lila en favoritfärg på höstens catwalk. Jag har än så länge inte sett så mycket lila i butikerna, men däremot i både modereportage och modeannonser.
Det är en härlig färg, så jag hoppas hitta något fint i lila till höstgarderoben. Färgen passar till det mesta, men är särskilt snyggt till grått.
 
 
För min del blir det idag lila till svart!
 
 
Idag skiner solen så fint, så vi begav oss ner till stranden för lite lunch-picnic.
 
 
När vi satt ner i solen kunde vi sitta barärmade, men så fort man reste sig upp så kylde vindarna på. Jag hade med mig min svarta satinjacka, så det gick ingen nöd på mig.
 
 
Jag var hos frissan igår, och det är så skönt att ha fått alla slitna hårtestar bortklippta. Håret känns som silke! Hahaha!
 
 
 Sensommar och ännu har man glädje av solbrillorna. Jag blir extra glad av dessa blommiga!
 
Nu ska jag bege mig till bassängbadet och simma, för snart stänger de för säsongen.
 
Ikväll måste jag påbörja städning här hemma. Vi prioriterar att vara ute så mycket som möjligt medan vädret är skapligt, så städning har blivit satt på undantag. Vi har familjen på middag nu på söndag, ( 14 pers inkl oss), så det blir ett bra incitament att fräscha upp här hemma. Hahaha! 
 
 
Top: Modevillan, Kjol: Gant, Jacka St Tropez, Örhängen: Glitter, Armband: Köpt i Pireus Grekland, Skor: Rieker, Solglasögon: Lindex.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: