stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

På dojan!

Kategori: Accessoarer

I dag är det sko-dag, och på åker mina allra nyaste pjuck, nämligen ett par vita skinnsneakers från Ecco, som jag fyndade till halva priset på Norrlandsturen.
 
 
Jag har smörjt in dem så de ska klara några törnar i alla fall innan de börjar se slitna ut. Vitt är en känslig färg, och skinnet känns väldigt mjukt och ömtåligt. Försäljerskan på skoaffären tipsade om att de säljer ett vitt vax, som man kan snygga upp dojorna med när de börjar få skavanker. Får försöka ha det tipset i minnet.
 
 
I dag ska jag äntligen till frissan för klippning och färg, vilket oftast tar ett par timmar, så jag vill ha en sval blus på mig under nylonskynket som man får draperad över sig. Det får bli den här  nya vita blusen med sprund i sidorna för extra luftkomfort. Hahaha!
 
 
Snyggt med marinblå kritstrecksrandiga slacks, både till skorna och topen! I örsnibbarna hänger blå fiskar.
 
 
Blus: Lindex, Byxor: H&M, Skor: Ecco, Örhängen: Glitter, Armband: silverarmband som jag fått i present från mamma
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: