stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Framme!

Kategori: Semester

 Efter ca 1,5 timmes försening, kom vi äntligen fram till ett mycket varmt Lissabon. Det var supersmidigt att ta sig med tunnelbanan från flygplatsen till stan. Från tunnelbaneuppgången tog det typ 3 minuter att gå till vårt hotell som ligger precis mitt i smeten! Perfekt! 
 
Efter lätt uppackning av det viktigaste, gick vi upp till hotellets takbar och festade in semestern med en kanna vit sangria!
 
 
...och den räckte ända till solen gick ner! Hahaha!
 
 
Sedan gick vi ut på stan för att äta. Vi fastnade för en liten krog i en gatukorsning (haha) där vi slog oss lös på grillad torkad torsk, som tydligen är en typisk portugisisk maträtt.
 
 
 Efter maten blev det en Aperol Spritz i nattmörkret uppe i takbaren på hotellet.
 
 
Nu är det dags att lägga huvudet på kudden och sussa!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: