stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Den perfekta resväskan

Kategori: Accessoarer

I dag är det accessoardag och dags för en väska att få visa upp sig. Det blir en alldeles ny väska, som jag köpte på Åhléns i somras, men som invigdes först idag.
 
Jag har länge letat efter den perfekta resväskan, och då menar jag inte väskan jag packar kläder och skor i. Nej, jag har länge spanat efter en lätt, snygg och praktisk handväska att använda på mina resor. Jag vill att den ska vara lätt,  ha axelrem och rymma allt från plånbok, en mini-neccessär, paraply, liten vattenflaska, en extra tygväska, karta mm mm. 
 
Jag hittade alltså en riktigt bra sådan väska i somras, som jag testade idag, även om det bara var på hemmaplan. Gillar´n!!
 
 
 
Den är uppdelad i två delar, varav den mindre delen passar till plånboken och den större till paraply, vattenflaska och karta. Det finns ett innerfack i varje del. Dessutom finns ett blixtlåsförsett fack på båda yttersidorna för tex mobil och busskort. Den är sååå bra!
 
Enda nackdelen är färgsättningen i brunt, svart och vitt, Jag hade föredragit en enfärgad, men är nöjd ändå.
 
 
Den påminner i färgerna om denna väska som fanns i ett modereportage i våras. Så min väska är i alla fall trendig just nu! Haha!! 
 
 
 I dag matchade jag väskan med en brun top och vita byxor, Jag gillar den vridna detaljen vid topens halsringning. Bak i nacken finns små fina klädda knappar.
 
 
 Det var lite kyligt så det blev också en jeansjacka....men soligt var det så det blev ett par solisar oxå. Herreje...nu måste jag verkligen beställa tid hos frissan!!!
 
 
Väska och örhängen: Åhlens, Top: H&M, Byxor: Tiger, Jeansjacka: KappAhl, Armband: Köpt i Pireus, på senaste semestertrippen, Solglasögon: Lindex, Sandaler: Ecco
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: