stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Bra vibrationer

Kategori: Modebildsinspiration

Den här bilden ur Feminas mars-nummer 2016, får ge inspiration till dagens klädval.
 
 
Basen blir mina vida, korta och gräddvita byxor från Tiger. Någon mockaskjorta äger jag inte. En orange crepeskjorta skulle funka bra, men den ligger just nu i tvättkorgen! Haha. Det får i stället bli den här leopardmönstrade saken som jag köpte på second hand i vintras.
 
 
 Å så snyggt det hade varit med en enfärgad grön scarf som på bilden, men någon sådan äger jag inte.....men kom på att jag har ett hyfsat brett grönt sidenband...kan det vara nå´t??
 
Kul att modellen bär glasögon. Själv har jag linser, men eftersom solen sken starkt idag så slängde jag på mig mina solglasögon innan jag gick ut.
 
På fötterna övervägde jag att ta på mig mina nyinköpta vita skinnsneakers, men fastnade i stället för ett par vild-mönstrade skor med robust klack och platåsula.
 
Idag gjorde jag en lång härlig cykeltur i det soliga vädret. Först cyklade jag till Haga och tog en fika vid Koppartälten.
 
 
Fin utsikt ned mot Brunnsviken.
 
 
Sedan cyklade jag vidare till Ulriksdals slott
 
 
Läskig hundstaty. (eller vad det nu föreställer)
 
 
Vackert i lila och lime
 
 
...och gult, rosa och vinrött. Kul att även köksväxter som grönkål m m får förgylla rabatterna. I den vackraste delen av planteringarna, som gick i blått och lila,  pågick fotografering av ett brudfölje, så där kunde jag inte ta något foto. Förutom det vackra brudparet fanns 5 tärnor i likadana mörklila klänningar. Så fina!!!...Jag hade gärna velat ta ett foto på dem, men vågade inte störa. Det blev säkert otroligt fina bröllopsbilder i den vackra omgivningen.
 
Väl hemma igen gjorde jag en fisksoppa, så att jag kunde använda den fisk som jag tvingades göra i ordning igår pga av att frysen strejkade. Riktigt god soppa blev det, som vi åt med aioli och rostade brödkrutonger, smaksatta med timjan.
 
Sedan blev det ca en timmes dansträning på vår dansklubb. Jag invigde de nya danspjucken jag köpte häromdagen. De funkade kanon!
 
Sist men inte minst, har jag nu provpackat min nya kabinväska inför weekendresan till Lissabon. Jag är ute i god tid, för det är några veckor kvar (haha). Väskan vägde ca 8,5 kg så det innebär 1,5 kg tillgodo. Det bir inte mycket utrymme för shopping....men i nödfall får jag väl checka in väskan på hemvägen. Hihi! Nu har jag valt en liten pluttig men snygg gul handväska. Om jag är taktisk, så väljer jag i stället min lite större Mikael Kors-väska, och packar ner en del saker från kabinväskan i den? Jag får fundera på det!!
 
 
Byxor: Tiger, Skjorta: Second hand, Skor: Rieker Scarf: Grönt "siden"-band Accessoarer: Guld, både fusk (H&M) och äkta ur smyckeskrinet
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: