stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Tema halsband

Kategori: Accessoarer

Jag tycker det är så galet roligt utgå från olika förutbestämda teman när jag ska välja dagens klädsel. I dag t ex så hade jag bestämt sedan länge att det är ett halsband som jag ska utgå ifrån, och då helst ett som legat i accessoarlådan oanvänt alldeles för länge. Efter att ha rotat runt ett tag bestämde jag mig för ett lite 60-talspoppigt halsband som jag köpte på secondhand i vintras. 
 
Halsbandet är långt och stort så jag tänkte mig att det skulle få synas mot något enfärgat och färgglatt.
 
 
Därför plockade jag fram en klargrön ganska ny top ur garderoben. Eftersom den är i en lite vidare rak modell behövdes något mer kroppsformat nedtill. Det fick bli ett par riktigt smala svarta jeans. Eftersom topen är öppen bak, och det inte är sommar längre, så valde jag att ha ett svart linne under. Halsbandet fick sällskap av ett par svarta nätta örhängen.
 
 
För att tuffa till outfiten behövdes något coolt på fötterna, såsom dessa stövletter
 
Pricken över i blev att måla naglarna i grönt. Hittade också en passande ring!
 
 
Sedär...dagens outfit är klar. 
 
Den har jag också sparat i min nya favoritapp "Stylebook"
 
 
 
 Idag har jag påbörjat en 4-dagars vattenfasta igen. Vi ska nämligen på kryssning snart och då brukar jag preparera mig innan, så jag har några kilo tillgodo och kan unna mig att äta lite extra gott på semstern. Än så länge känns allt okey. Jag har varit på körsång och dansträning och då tänker man inte på hungern.
 
Nu ska jag suga i mig en kopp misosoppa som är varm, salt och god. Sedan blir det bingen.
 
Halsband: Secondhand, Top: Lindex, Linne: Flash, Byxor: KappAhl, Stövletter: Vagabond, Örhängen: Köpta på Arlanda, Ring: Köpt på Mallorca, nagellack: Isadora nr 506 "Limonade"
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: