stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

På pricken

Kategori: Mönstrat

Efter semestern har jag åter igen kört en vattenfasta i fyra dagar och i morse åt jag en god välförtjänt frukost bestående av lite minikeso med blåbär, jordgubbar och egengjord müsli. Smakade mums.
Jag begav mig sedan ner till utomhusbadet och simmade tvåhundra meter i bassängen. Sedan blev det lite solbadande. 
 
 
Väl hemma åt jag denna goda lunch på balkongen. Lax är verkligen snabbmat. Jag hade penslat laxen med lite vanlig grillolja och sedn in i ugnen i 12 minuter. Salladen mixades ihop med några skedar av Lallerstedts Ceasardressing.
 
 
Prickigt stod på agendan, och det blev en mörkblå prickig top och vita shorts. Enkelt men fint.
 
När maken kom hem, åkte vi ner till stranden och drack vårt medhavda kaffe, samt mumsade på lite färsk frukt och goda bär. Efter det åkte vi runt och kollade in vilka gym som finns i vår närhet. Det allra bästa låg väldigt nära vårt hem, och festligt nog var det också det mest prisvärda. Ibland har man turen på sin sida.
 
På kvällskvisten ville den yngsta dottern ha lite hjälp med att montera sin nya säng. Tyvärr visade det sig att det saknades några skruvar, så vi fick avsluta projektet. Den gamla sängen var redan bortkörd, så dottern fick blåsa upp sin gummimadrass och sova på! Hoppas skruvarna som saknas levereras illa kvickt! 
 
Top: Ur mammas garderob, Shorts: KappAhl, Skor: Rieker, Örhängen: Glitter
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: