stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Go loco

Kategori: Modebildsinspiration

I dag har jag valt en rätt så knepig inspirationsbild. Jag tycker egentligen inte kanske att den är så snygg, men uppskattar ändå Dries Van Notens "utanförboxen-tänk" med att hitta nya kombinationer. 
 
 
Jag har siktat in mig på modellens klädsel, mycket tack vare att jag råkar ha en festtop som jag aldrig använder, eftersom den inte sitter så bra på mig, men som nu faktiskt kan passa in i den här stilen. Jag har testat att bära den över en enkel vit T-shirt och så ett par svarta slacks.
 
 
 På fötterna ett par sköna svarta skinnsandaler.
 
Tja ....den här outfiten är väl inte tiptop....men den får väl duga idag! i dag blir det en sådan där "flänga-runt-fixa en massa ärenden-dag". Jag skall försöka hinna med min simning också! ska försöka fixa åtminstone 500 meter!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: