stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Första anhalten

Kategori: Semester

Vid lunchtid igår, seglade vi in i Helsingfors hamn. Då vädret inte var något vidare så stannade jag och maken kvar ombord, medan resterande sällskap begav sig intill stan. Vi tränade på gymmet, åt en god lunch i Aqua Spa Caféet som serverar lite nyttigare men mycket god mat. Vi passade också på att se oss omkring på fartyget.
 
Dagens outfit såg ut så här.
 
 
Linnet köpte jag nyligen på Modevillans rea. Eftersom jag fotar av mig i en spegel så blir texten förstås spegelvänd. Byxorna kostade 20 kr på Second hand! De var så vitt jag kunde bedöma, helt oanvända. Ibland gör man fynd.
 
 
Koftan kommer från Joy och skorna är av märket Softwalk. Smycken av korall. 
 
 
Till kvällsdrinken, middagen och dansandet valde jag att klä mig i en ny svart kjol med fransar och en topp med paljetter i ringningen. Den är V-ringad både fram och bak. Tillsammans ser de faktiskt ut som en klänning. Väldigt kul att dansa i kjolen då fransarna fladdrar i vinddraget. Haha. Både top och kjol kommer från Joseph Ribkoff och köptes på Modevillan här om veckan. Jackan köptes också där, men det var för 9 år sedan ca. Den är faktiskt jättesöt med puffärmar och volang i nederkanten.
 
 
Nedanför den här eleganta trappan ligger dansgolvet.
 
 
Kvällens show var en man från England som både liknade, sjöng och trummade som Phil Collins. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: