stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Flower Power

Kategori: Mönstrat

Broderade jeans, dova pasteller med vackert blommönster, matchat med en vacker gräddvit ton! Men så snyggt!!! Här om veckan såg jag den perfekta blusen till denna stil i Gina Tricots skyltfönster. Den hade verkligen varit en toppen-top i det här temat...men jag hade inte tid att gå in och prova den, så nu får jag nöja mig med att leta fram något passande ur min befintliga garderob!
 
 
Jag kom direkt att tänka på mitt dovt korallfärgade linne med dito skärp, som jag slog till på tidigt i våras tillsammans med en blommig scarf.
 
 
Sedan plockade jag fram mina ljusblå slitna shorts. Tyvärr inga broderier på dem! 
 
 
En gammal skinnjacka får stå för det gräddvita. 
 
 
Den här söta jackan skulle också ha kunnat platsa, men jag vade den första varianten!
 
 
Blommigt skulle det vara...och dessa gamla solbrillor som legat och skramlat länge i byrålådan, passar perfekt att plocka fram idag!
 
Jackan satt inte fel, för det blåste attans mycket idag. Som vanligt blev det promenad med medhavd fika, och vi hittade en bänk helt i lä.
 
I morgon ska vi träffa lite släkt som har åkt långväga för att hälsa på oss. Vi skall äta middag ute hos dottern, som har en stor fin nybyggd altan (som vi inte ännu hunnit få se), och på den ska vi mysa och grilla tillsammans. Jag och maken har lovat att ordna med maten. Vi får sticka iväg och handla i morgon förmiddag. Vi håller det ganska enkelt. Färskpotatissallad och lite olika sorters kött att grilla. Sedan köper vi några färdiga goda såser, men jag gör också en rejäl sats tsatsiki, för det är så himla gott till grillat kött. Några salladshuvuden, lite rädisor och gröna böner till en sallad...och så några flaskor med gott vin. Jag bakade också en kladdtårta nu på kvällskvisten, som ska serveras med lite bär, glass och vispad grädde. Nej nu är det dags för bingen så man inte sover bort hela morgondagen!
 
 
Linne och scarf: Flash, Shorts: KappAhl, Gräddvit acka samt skärp: H&M, Skor: Rieker, Solisar: Lindex. den blommiga jackan är köpt på Modevillan.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: