stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Den lilla vita

Kategori: Modebildsinspiration

 Nu har jag i flera år drömt om att hitta en söt vit klänning, men inte lyckats hitta någon i smickrande modell.
Ingen av dem jag ser på bilden ser ut att vara något för mig. Jag får fortsätta att hålla korkgluggarna öppna. 
 
 
Som alternativ får det idag bli vit blus och kjol.
 
 
 
Til det vita blev det snyggt med accessoarer i silver, även om exemplet i tidningen visade guld.
 
 
Morgonen startade soligt och fint, och jag gick ner till bassängbadet och simmade 300 meter. Sedan låg jag på en filt i gräset och bläddrade i en tidning, samt drack en mugg köpekaffe i solen.
Väl hemma packade jag och maken fikakorgen, hämtade upp yngsta dottern och åkte ner till stranden för lite solbadande och god fika. Tyvärr tornade mörka moln upp sig så det blev varken solat eller badat....men det var i alla fall varmt i luften. Jag har haft en 5:2 dag idag, så mitt fika bestod av kaffe, 2 knäckebröd utan smör, men i stället några fruktbitar och bär som pålägg. Nu ikväll ska vi äta kycklingspett och en sallad gjord på rödbetor. Det ser jag fram emot. 
 
Dags att gå ner till tvättstugan och hänga tvätt! Det gäller att sysselsätta sig på lågkaloridagarna, så man inte frestas att skåpäta haha! Det går faktiskt väldigt bra!!! 
 
 
Blus: MQ, Kjol: KappAhl, Örhängen: Wedins, Skärp: Flash, Skor: Rieker
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: