stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Bright Colours

Kategori: Modebildsinspiration

 Jag fortsätter på det knalliga färgtemat!
Idag blir det en färgkrock av rosa och lila, nedtonat med svart.
 
 
För min del blir det en lila top och örhängen, en rosa kortärmad blusjacka och ett par tighta svarta jeans.
 
 
 
I morse kollade jag in en gamml film från 1983, Rumble Fish av Coppola. Bra skådespelarinsatser, särskilt av en ung Matt Dillon. Han som sedan hade en riktig knasroll i "Den där Mary". Kul att kolla på filmer från några decennier tillbaka.
 
Det var lite molnigt ute, men vi bestämde oss trots det för att ta med oss frukost och gå ner till stranden. Efter en stund dök den snälla solen upp. Det var riktigt skönt. Sedan blev det biltvätt och veckohandling. Maken hade sedan spetsat in sig på ett sportprogram på TV, så jag satte en bröddeg på jäsning och gav mig ut på en timmes härlig promenad. Bl a gick jag ner till utomhusbadet och köpte ett sommarkort. Det är ju snart dags för nästa steg i Ica-klassikern, nämligen simningen på 3 km. Jag ska ta första simturen i morgon för då kan man börja regstrera simninen på deras hemsida. 
 
Väl hemma igen så fortsatte bakandet + att jag satte igång att göra flädersaft. Innan vår resa plockade jag lite fläderblommor som jag frös in, eftersom jag inte hann ta hand om dem direkt. Idag har jag plockat fram dem och lagt dem i saftlag med vatten, citron, skivade jordgubbar, socker, kanelstång och vaniljpulver samt lite citronsyra. Första gången jag testar att blanda i jordgubbar. Jag hade nämligen en halv kartong i kylen. Det ska nu stå två dygn i rumstemperatur och sedan 2 dygn i kylen innan blommor, bär och kryddor silas bort. Det ska bli spännande att smaka resultatet. Hoppas det blir drickbart. Haha!
 
Top: Modevillan, Blusjacka: Lindex, Jeans: KappAhl, Skor: Rieker, Solglasögon: Polaroid, Armband: H&M, Örhängen: Glitter
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: